Netværk

Netværk - foto: www.colourbox.com
For virksomheder har det afgørende betydning at pleje og udvikle sit netværk. Find et netværk, der passer til din virksomhed!

VIP

Produktionsnetværket VIP er et forum på tværs af erhvervslivet i Rebild, målrettet lederne i de største fremstillingsvirksomheder i kommunen. Formålet med netværket er at skabe en viden om hinandens virksomheder og dermed danne et lokalt forankret netværk, hvor erfaringsudveksling og samarbejde kan danne grundlag for nye forretningsmuligheder.

Business Rebild er facilitator på netværket – tilmeld dig VIP-netværket hos os!

Kontakt erhvervskonsulent Jane Bejlegaard Lindberg på mail eller på 50 82 55 93.

Turismenetværk

Turismenetværket er målrettet virksomheder, der har turisme som en målgruppe. Fokus for dette netværk er fælles samarbejde og forretningsudvikling.  

Vil du høre mere eller ønsker du at deltage, så kontakt konsulent Birgitte Frost Larsen via mail eller på 23 38 05 17. 

Netværk for bygge- og anlægsvirksomheder

Håndværkernetværket er målrettet alle virksomheder indenfor bygge- og anlægsbranchen i Rebild Kommune – store som små. Bygge- og anlægsbranchen er vant til at samarbejde på tværs af fagområder, og netværket er derfor et forsøg på at skabe styrkende rammer for et lokalt erhvervsnetværk.

Netværkets møder omhandler blandt andet faglig inspiration og information om nye kommunale tiltag, der er relevant for branchen. 

Kontakt konsulent Birgitte Frost Larsen for mere information på mail eller på 23 38 05 17. 

Menu