Start virksomhed

Spirer - foto: www.colourbox.com
Vil du gerne selv styre roret? Som ny virksomhed i Rebild Kommune får du tilbud om en lang række informations- og rådgivningstilbud, som kan hjælpe dig på vej.

Drømmer du om at starte egen virksomhed?

Som ny virksomhed i Rebild Kommune får du tilbud om en lang række informations- og rådgivningstilbud fra Business Rebild, som du frit kan vælge imellem. Book et møde med os, og få overblik over dine muligheder - vores hjælp og vejledning er gratis og uvildig.

På sådan et møde vil vi gerne spørge ind til dine planer for din virksomhed, så vi har et grundlag for at give dig den bedste sparring omkring din forretningsidé og relevante gode og praktiske råd om, hvad du skal huske. Desuden får du information omkring virksomheds- og vækstprogrammer, samt netværksorganisationer, som kan hjælpe dig godt på vej.

Vi kan eksempelvis fortælle dig om Nordjysk NewBizz, som fx kan tilbyde dig relevant rådgivning og sparring med erhvervskonsulenter og specialiseret rådgivning fra fx revisorer, advokater, m.v.

Læs mere om Nordjysk NewBizz under 'Iværksættere' og 'Vækstiværksættere'.

Vi vil også kunne informere dig om muligheden for deltagelse i iværksætterkurser og -caféer samt mange andre arrangementer, events og tilbud, der er relevante for dig og din virksomhed.  

 

Send os en mail - så vil en af vores erhvervskonsulenter kontakte dig!

Menu