Iværksættere

Nordjysk NewBizz'16-18
Der er masser af tilbud til dig, som er eller overvejer at blive iværksætter! Læs mere om det nye Nordjyske NewBizz, som er koordineret af Væksthus Nordjylland i samarbejde med lokale erhvervskontorer.
Nordjysk NewBizz'16-18 - 4 steps i din udvikling

Har du iværksættergenet?

Nordjysk Iværksætter Netværk (NiN) har fra 2016 skiftet navn til Nordjysk Newbizz’16-18.

Væksthus Nordjylland er operatør af Nordjysk NewBizz, som sætter fokus på potentielle og nuværende iværksætteres muligheder for vækst, succes og den rette rådgivning. Det nye program er mere målrettet, så du som iværksætter får lige netop den hjælp du mangler.

NewBizz-programmet består af 4 faser (klik på billedet ovenfor). Du vil have mulighed for at falde ind under de forløb, der passer til dig og din virksomhed. Kontakt os for mere information omkring NewBizz!

Iværksætterafklaring

Iværksætterafklaring er første fase, ganske gratis og for alle som går med drømmen om at blive iværksætter. Er du i tvivl om, hvordan du skal begynde? Hvordan du får CVR-nummer? Hvordan livet er som iværksætter?

Vi tilbyder dig at møde erhvervskonsulenterne hos Business Rebild, erfarne eksterne rådgivere og iværksættere – alt sammen på iværksættercaféer fordelt over hele året og hele regionen. Det er gratis at deltage, og du behøver ikke at have et CVR-nummer for at deltage i caféerne - det eneste krav er, at du registerer dig på den nye iværksætterportal

Ydermere får du også op til 2 timers gratis og uvildig vejledning af Business Rebilds iværksætterkonsulent, som kan hjælpe dig og din forretning godt på vej.

Dette er et tilbud for alle med tanker om iværksætteri. Læs mere om Iværksætterafklaring i dette faktaark.

NiN - StartUp

Har du netop fået dit CVR-nummer, eller får du det snart? Så er fase 2, NiN - StartUp, lige noget for dig. 

Igennem programmet kan du få 2 timers kvalificeret sparring fra Business Rebilds iværksætterkonsulent omkring din forretningsidé, forretningsplan og budget. Dertil kan du samtidig få op til 8 timers specialiseret rådgivning fra fx revisor, advokat eller reklamebureau mv. for en brugerbetaling á 800 kr. + moms. 

Ved deltagelse i StartUp har vi en forventning om, at du har nået målet '2'. Det vil sige, at omsætning i mio. kr. + antal ansatte skal give summen 2. Dette kan eksempelvis være ved 0,5 ansat + 1,5 mio. kr. i omsætning. 

NiN - StartUp er for dig, der der gerne vil komme godt fra start med din nye virksomhed. Læs mere om NiN - StartUp i dette faktaark

Kontakt Business Rebild for at høre nærmere om dine muligheder!

Er du allerede godt i gang? 

Læs om fase 3 (ViP Vækstiværksætter) og fase 4 (ViP+ Vækstboost) her. 

Menu