Vækstiværksættere

Nordjysk NewBizz'16-18
Der er masser af tilbud til iværksættere! Læs mere om det nye Nordjyske NewBizz, som er koordineret af Væksthus Nordjylland i samarbejde med lokale erhvervskontorer.
Nordjysk NewBizz'16-18 - 4 steps i din udvikling

Har du iværksættergenet?

Det forrige Nordjysk Iværksætter Netværk (NiN) har fra 2016 skiftet navn til Nordjysk NewBizz’16-18.

Væksthus Nordjylland er operatør af Nordjysk NewBizz, som sætter fokus på potentielle og nuværende iværksætteres muligheder for vækst, succes og den rette rådgivning. Det nye program er mere målrettet, så du som iværksætter får lige netop den hjælp du mangler.

NewBizz-programmet består af 4 faser (klik på billedet ovenfor). Du vil have mulighed for at falde ind under de forløb, der passer til dig og din virksomhed. 

Klik her for at læse om de første 2 faser.

ViP - Vækstiværksætter

ViP - Vækstiværksætter er fase 3 i NewBizz-programmet. Den er for dig, der har ambitioner om at gøre din virksomhed til en vækstvirksomhed inden for få år - altså få flere ansatte og måske eksportere til udlandet. 

For 1.000 kr. + moms får du adgang til Vækstiværksætterpakken, som indeholder 15 konsulenttimer hos Business Rebild eller Væksthus Nordjylland samt muligheden for at gøre brug af op til 33 vækstrelevante timer hos eksterne rådgivere, fx advokat, reklamebureau, strategikonsulenter, mv. Dette forudsætter en egenbetaling på 25 % på den eksterne rådgivning.  

Målsætningen for iværksættere, der deltager i denne fase er ambitionen om '4' - omsætning i mio. kr. + antal ansatte skal give 4.

Kontakt Business Rebild for at høre nærmere om, hvordan din virksomhed kan komme i betragtning til ViP.

ViP+ Vækstboost

ViP+ Vækstboost er for dig, der allerede har bevist, at du driver en virksomhed, der er skalerbar. Du har styr på grundprincipper som salg, markedsføring mv. - og vil gerne have et boost til din vækst. 

For en brugerbetaling på 1.250 kr. + moms får du 25 timer til sparring med en eller flere specialuddannede vækstguides. Dertil også muligheden for indkøb af ekstern rådgivning for op til kr. 50.000,-, med en egenbetaling på 30 %. Din virksomheds vækstplaner kan understøttes med rådgivning fra fx advokater, markedsføringsfolk, branchespecialister, revisorer, finansielle rådgivere mv. 

Målsætningen er, at du gennem deltagelse i ViP+ på 5 år opnår ambitionen om 7 ansatte og 7 mio. kr. i omsætning, gerne suppleret med et forøget eksportfokus. 

 

Kontakt Business Rebild for mere information om hvordan din virksomhed kan komme i betragtning til det nye NewBizz.

Menu